Energiat ja mielen vaikutus elämäämme

 Aloittaisinko kertomaan tunnetiloista. Vai siitä kuinka tunnelmia aistitaan ja joidenkin seurassa viihtyy ja toisten taas ei. 
Vai aloittaisinko sittenkin Albert Einsteinista ja hiukkasfysiikasta. Kumpikin lähestymistapa on erittäin korkealentoista ja tällä postauksella en yritä todistella mitään kenellekkään tai väittää itse ymmärtäväni kvanttimekaniikasta paljoakaan. Olen kuitenkin "vain" parturi-kampaaja ( ja puoliksi opiskellut mikromekaanikko )



Koska ketään ei ehkä kiinnosta se miten minä tunnen "vibat" tai miten minulla pysyy päällä "hyvä boogie" (ainakin silloin tällöin) aloitan kvanttifysiikasta.

1927 Albert Einstein ja Neils Bohr kävivät kiivasta väittelyä fotonien olemassaolosta silloin kun niitä ei katsota tai ajatella. Olet varmaan kuullut joskus pohdinnan: " jos puu kaatuu metsässä eikä kukaan ole paikalla, kuuluuko siitä ääni?"
Väittelyksi homma meni siksi, että Einstein olisi halunnut asialle selkeän lain. Lain kuten painovoiman laki. Bohr taas oli kenties keveämielisempi aatoksissaan. Joka tapauksessa miesten työ on edelleen kesken ja tutkimuksia asian tiimoilta on tehty useita. 
Kerron tässä nyt Mach-Zehnerin interferometristä tai sen kehittyneemmästä versiosta. Tiedän, kuulostaa monimutkaiselta mutta yritän yksinkertaistaa.
Interferometri on laite joka "ampuu" fotoneita (pieeenen pieniä valohiukkasia) levyn läpi. Levyssä on kaksi kapeaa reikää. Kun fotonit ammutaan levyn läpi, ne eivät kulkeudu rei´istä vaan levittäytyvät ja siis kulkevat levyn läpi mistä huvittaa. Kun paikalla on ihminen, jota pyydetään keskittymään fotonien kulkeutumiseen kahdesta aukosta, ne kulkevat kahdesta aukosta.
Testejä on tehty vielä viimevuosinakin ja minua erityisesti kiehtoi Dean Radinin ja muutaman muun tekemä tutkimus (Institute of noetic science ja university of California)
He tutkivat tätä samaa asiaa ja päätyivät samoihin tuloksiin. Ihmisten keskittyminen (ajatteleminen) fotoneihin sai ne kulkeutumaan vain noista kahdesta aukosta. Meditaatiota harjoittavat ihmiset pystyivät keskittymään pidempään ja saivat parempia tuloksia kuin verrokkiryhmä.
Koska haluttiin varmistua siitä, ettei esimerkiksi ihmisten ruumiinlämpö vaikuta tulokseen tehtiin homma myös etänä ympäri maailmaa. Ja tekoäly otettiin mukaan. Pompin vähän riemusta, kun tekoäly ei yltänyt samoihin tuloksiin kun ihmisten ajatukset TOISELTA PUOLELTA MAAILMAA!
Linkkaan tähän Dean Radinin presentaation tutkimuksesta jos haluat nähdä viedokuvaa.


Tutkimuksia aiheesta on netti pullollaan. Ajatuksemme todella vaikuttavat ympäröivään maailmaamme. Meidät opetetaan lapsesta asti olemaan nöyriä. " pessimisti ei pety" toitotetaan. Mutta voisiko olla niin, että pessimisti pettyy lähes aina. Rikkaat tulevat rikkaammiksi ja köyhät köyhemmiksi. 
Miksikö? No syy saattaa olla siinä, että ajatustesi magneettikentät kutsuvat luokseen juuri sitä mitä olet, ajattelet ja uskot itsestäsi. "Ei minusta koskaan voi tulla menestynyt sillä olen köyhästä perheestä ja minä olen vaan tälläinen ja tälläinen" 
Selvähän se, näin olet päättänyt ja näin se myös on. 
Mitäpä jos uskaltaisit kokeilla toista lähestymistapaa? Jospa uskoisitkin olevasi kaikkea sitä mitä haluat. Asetat ajatuksesi sellaiselle taajuudelle joka täyttyy kiitollisuudesta, ilosta ja rakkaudesta.
Ole ilo, ole rakkaus ja se tulee luoksesi. Jos kuljet tuolla kaduilla arvostellen toisia ihmisiä, tuhahtavan sille egoistille joka kaahaa ohi sinun unelmiesi autolla että "helppohan tuon on kun se on varmaan syntynyt kultalusikka suussa" Annat itsellesi tiedon, että unelmiesi auton omistaminen tekee sinusta vihatun egoistin ja alat alitajuisesti rajoittamaan itseäsi, ettet vaan muuttuisi samanlaiseksi molopääksi ja saisi unelmiesi autoa. Muuta asenteesi niitä kohtaan jotka omistavat asiat, parisuhteen, työn jonka sinä haluat ja muutat elämäsi. 
Rikkaudet eivät tee sinusta kusipäätä jollet jo ole sellainen. Rikkaudet eivät tee sinusta itsekästä, jollet jo ole sellainen. 
Kokeile, kokeile edes päivän ajan olla arvostelematta ketään. Koeta löytää kauneutta kaikesta. Ja kun tunnet kateuden sisälläsi nostavan päätään sulje silmäsi. Sulje silmäsi ja kuvittele olevasi tuo kateutesi kohde. Tunne miltä hänestä tuntuu kun hänellä on se mitä sinä haluat. Tunne se onni ja kutsut sen luoksesi. 


Rakasta, välitä ja se tulee sinulle takaisin. Avaa sydämesi. 
 Hauskaa viikonloppua hanipuppelit <3









Kommentit