Suoristusrautalaineet


Miten saadaan aikaan loivat laineet suoristusraudalla.


Suihkuta ensin hiuksiin lakkaa joka kestää raudan kuumuden palamatta kiinni hiukseen. Oma suosikki on Kevin Murphyn Session spray lakka.
Jaa hiukset kahteen osaan. Kiinnitä yläosa pois tieltä klipsillä. Aloitetaan kihartaminen alaosasta.


Otetaan pystyosio, leveydeltään n. 2cm riippuen kuinka tiukkaa kikkaraa haluaa. Mitä pienempi osio, sen tiukempi kihara.





purista raudan levyt yhteen lähellä hiusten tyveä. käännä rautaa 180astetta ja vedä kohti latvaa. Jos haluat tiukemman kiharan latvaan asti vedä rautaa suoraan ulospäin päästä. Jos haluat suoremman latvan vedä rautaa enemmän kohti lattiaa. 


Jos tuntuu, ettei osio kihartunut nappaa siitä kiinni ja pyöritä osiota samaan suuntaan kun raudalla. 




Jatka samoin kunnes myös päälliosan hiukset on kiharrettu. Itse käännän hiuksia yleensä aina poispäin kasvoista.
Anna näiden korkkiruuvikiharoiden jäähtyä kunnolla ja suihkauta päälle lakkaa.


Harjaa kiharat auki harvalla kammalla tai sormilla "ravistellen"


Roskeasti vain. Jos pohjatyö on hyvin tehty, kihara kyllä kestää tämän.


Suihkauta vielä vähän lakkaa tai suolasuihketta ja pörröttele itsellesi ihana surffitukka.

Ihanaa pääsiäistä! 
Toivon, että järjestät itsellesi aikaa rentoutua ja kuunnella itseäsi. Työssäni huomaan miten vähän ihmisillä on aikaa kuunnella itseään. Harva on istunut hiljaa itsekseen ilman somea tai muuta aktiviteettiä.

 Haastan sinut kokeilemaan meditaatiota vaikka vain 5 minuuttia.  Istu mukavasti ja vedä syvään henkeä. Keskity tunnustelemaan miltä hengittäminen tuntuu. Miltä raikas ilma tuntuu nenässä, poskionteloissa, palleassa, vatsassa (muistathan hengittää kohti vatsaa/palleaa eikä vain pinnallisesti rintaan.) Ja kun hengität ulos anna kehosi rentoutua. Ei ole tarkoitus yrittää olla ajattelematta mitään vaan keskittyä olemaan läsnä hetkessä. Tutustua itseensä. Ja ennen kaikkea ihastua itseensä. <3 











Kommentit